Wszystkie wyniki spośród 7 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13) posortowane wg spisu treści
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13) posortowane wg spisu treści
1
|
Steinka Izabela, Przybyłowski Piotr
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13), s. 5-15
|
2
|
Golachowski Antoni, Leszczyński Wacław
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13), s. 16-25
|
3
|
Czapski Janusz, Limanówka-Jacygrad Dorota, Miller Anna
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13), s. 26-35
|
4
|
Żegota Alicja, Żegota Henryk
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13), s. 36-44
|
5
|
Grega Tadeusz, Sady Marek, Siemek Stanisław
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13), s. 45-51
|
6
|
Paciorek Agnieszka, Drożdż Andrzej
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13), s. 52-57
|
7
|
Świątkowska Monika, Krajewski Karol
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13), s. 58-66
|