BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 7 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13) posortowane wg spisu treści
1
Steinka Izabela, Przybyłowski Piotr
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13), s. 5-15
2
Golachowski Antoni, Leszczyński Wacław
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13), s. 16-25
3
Czapski Janusz, Limanówka-Jacygrad Dorota, Miller Anna
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13), s. 26-35
4
Żegota Alicja, Żegota Henryk
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13), s. 36-44
5
Grega Tadeusz, Sady Marek, Siemek Stanisław
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13), s. 45-51
6
Paciorek Agnieszka, Drożdż Andrzej
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13), s. 52-57
7
Świątkowska Monika, Krajewski Karol
Żywność. Technologia. Jakość, 1997, R. 4, nr 4 (13), s. 58-66