BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 8 dla zapytania:
Żywność. Technologia. Jakość, 1996, nr 1 (6) posortowane wg spisu treści
1
Kędzior Władysław
Żywność. Technologia. Jakość, 1996, nr 1 (6), s. 3-12
2
Sikora Tadeusz, Kruk Dorota, Serwin Kinga
Żywność. Technologia. Jakość, 1996, nr 1 (6), s. 13-22
3
Grzesińska Wiesława, Porożyńska Lidia
Żywność. Technologia. Jakość, 1996, nr 1 (6), s.23-29
4
Sikora Elżbieta
Żywność. Technologia. Jakość, 1996, nr 1 (6), s. 30-35
5
Mleko Stanisław
Żywność. Technologia. Jakość, 1996, nr 1 (6), s. 36-44
6
Jeznach Maria, Jeznach Jerzy, Pierzgalski Edward
Żywność. Technologia. Jakość, 1996, nr 1 (6), s. 45-50
7
Mazurkiewicz Jarosław, Kisielewska Ewa
Żywność. Technologia. Jakość, 1996, nr 1 (6), s. 51-60
8
Wilkus Stanisław
Żywność. Technologia. Jakość, 1996, nr 1 (6), s. 61-66