BazEkon - Biblioteka Główna Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie

BazEkon home page

Meny główne

Wszystkie wyniki spośród 12 dla zapytania:
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 3 (140) posortowane wg spisu treści
1
Sokołowska Gabriela, Jabłońska-Trypuć Agata, Naumowicz Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 3 (140), s. 5-15
2
Piliszek Anna, Szprynca Adrianna, Bagnicka Emilia
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 3 (140), s. 16-37
3
Karwacka Magdalena, Ciurzyńska Agnieszka, Janowicz Monika, Galus Sabina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 3 (140), s. 38-54
4
Polak Natalia, Kalisz Stanisław, Kruszewski Bartosz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 3 (140), s. 55-68
5
Lalowski Piotr, Kruk Marcin, Salman Muhammad, Trząskowska Monika
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 3 (140), s. 69-81
6
Janiszewski Piotr, Lisiak Dariusz, Borzuta Karol, Grześkowiak Eugenia, Schwarz Tomasz, Lisiak Beata, Siekierko Urszula, Samardakiewicz Łukasz
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 3 (140), s. 82-93
7
Halagarda Michal, Psiuk Bernadeta, Kowa-Halagarda Katarzyna, Popek Stanisław
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 3 (140), s. 94-105
8
Kukułowicz Anita, Zbawicka Anna
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 3 (140), s. 106-114
9
Popielarczyk Marta, Czarnowska-Kujawska Marta, Paszczyk Beata
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 3 (140), s. 115-128
10
Platta Anna, Mikulec Anna, Radzymińska Monika, Suwała Grzegorz, Zborowski Marek, Ruszkowska Millena, Nowicki Marcin, Kowalczewski Przemysław Ł.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 3 (140), s. 129-148
11
Platta Anna, Mikulec Anna, Radzymińska Monika, Suwała Grzegorz, Zborowski Marek, Ruszkowska Millena, Nowicki Marcin, Kowalczewski Przemysław Ł.
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 3 (140), s. 149-170
12
Piecko Jan, Mieszczakowska-Frąc Monika, Szweja-Grzybowska Justyna, Cielejewska Karolina
Żywność: nauka - technologia - jakość, 2024, R. 31, nr 3 (140), s. 171-185